14 juni 2007

Goodbye Laos!
Vårt Laosår närmar sig sitt slut och inte utan vånda har vi bestämt oss för att åka tillbaka till Sverige. Ett år var en alldeles för kort tid här. Men sista kvällen när vi satt ute på Ban Pako och tittade ut på en fantastisk solnedgång över Nam Ngum, hörde djungelns alla nattljud och senare blickade upp på en enorm stjärnhimmel, kände vi oss så glada. Att vi tog chansen till detta äventyr! Ett fantastiskt spännande år har vi haft. Och till dig som lockas av att testa nåt nytt och bryta med all vardag därhemma ett tag kan vi bara säga GÖR DET!!

Tack för att du följt med oss på bloggen till vårt Laos.
Eva, Gunnar, Hanna & David

Nedan bilder från vår sista dag på lodgen.



9 kommentarer:

Clairvoyant Alfrell sa...

Det har varit ett sant nöje att följa era äventyr. Ser fram emot att träffa er igen.

Anonym sa...

Vänner, välkomna hem!

// Mattias

Anonym sa...

Ni är efterlängtade här hemma!

//Maria med stoor mage nu...

Anonym sa...

Blev nästan tårögd, hatar farväl och jag förstår att det är med stor sorg ni lämnar paradiset. Som ni själva säger så har ni upplevt något fantastiskt och det har varit kul att både följa er på bloggen och att hälsa på. Välkomna hem! kram Hanna

Linda Lövgren sa...

Ni kan se fram mot en STOOOR kram från mig och Daniel när ni kommer hem (och en god middag!!). Ja, denna bloggen har varit rolig att läsa, kändes inte som att ni var så fasligt långt bort ändå.

BMOT sa...

Svårt att läsa sista bloggen från Ban Pako när ögonen var alldeles tårfyllda..Tack för att ni tog med oss dit. Välkomna hem! BM

Anonym sa...

Jag kommer också att sakna eran blogg!!! Hur ska jag nu få veta vad som händer i Vientiane?? Tack för många trevliga stunder.

Anonym sa...

Vi kom hem från Laos, Vientiane i lördags. Saknar redan människorna och landet. Det var meningen att vi skulle resa till Ban Pako men tiden räckte inte till. Skulle åka med Dr. Henrik från Finland men hade redan varit där och skulle inte åka tillbaka på ett tag.Får bli nästa gång!

Lindh i Laos sa...

Kul med en ny kommentar på bloggen. Vi åerbesökte Laos före jul och var då på Ban Pako. Det såg fint ut, vi kände oss glada över att det inte förfallit. Träffade fö "Dr Henrik" där.

Vem är du "Anonym" som precis återkommit från Laos?