15 december 2010

Höstens besök
November försvann i rasande fart. Kanske beror det på att vi hann med två Sverigebesök på två veckor! men första besöket kom redan i oktober. Det var familjen Kullman från New Dehli som var här för första gången sedan de flyttade från Laos för dryga två år sedan. Någon underhållning behövde dom inte direkt, de hade fullt upp att hälsa på alla gamla vänner och återuppleva Vientiane. Och så prickade de ju in min 40-årsfest också!

I november kom i alla fall fastrarna Ulla o Lena. En aning trötta kan man
säga, efter att ha sprungit runt i Bangkok en hel dag direkt efter långflygningen från Sverige. Ja, ja, sen fick dom i alla fall några relativt lugna dagar här. Sara var lycklig att nästan ha mormor här och David nöjd att hitta några som orkade spela Uno lika länge som han varje kväll! Sen satte vi fastrarna på bussen för en långresa upp till Luang Prabang. De verkade mycket nöjda...

Några dagar senare kom familjen
Fagerström. Till skillnad från förra besöket, var detta besök bokat sedan lååång tid tillbaka. Våra kära vänner, som går under slogan "bättre tidigt än sent", dök upp punktligt. Eftersom det var arbetsvecka hängde de med i vår vardag och så gjorde vi några småutflykter. Jättekul att ha dem här och att få lära känna lille Filip lite bättre!

Inga kommentarer: